Paardenreportage Dinske Wijkhuizen Rotterdam

Dinske Wijkhuizen Fotografie

Reportagefoto's Paard

Emma de Kloe - Wapiti
Bianca Mensing - Caidesh
Tineke Mertens - Pim de la Parra
Nanda en Radetski
Tropical Storm

Heeft u onlangs een fotoreportage van uw paard(en) laten maken? Dan ontvangt u een aparte inlogcode voor de VIP-Room om de selectie van uw reportagefoto's in alle rust te kunnen bekijken. Heel veel kijkplezier toegewenst!

Wenst u 1 of meerdere foto's uit de reportage of wedstrijdserie te gebruiken voor bijvoorbeeld een folder, website, verkoop van uw paard, o.i.d. dan kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Er zal een passende vergoeding worden afgesproken voor dergelijk commercieel gebruik.

De prijs van een fotoreportage bedraagt 85,00 euro per paard, exclusief reiskosten.

Meer paarden op dezelfde dag en locatie?

2e paard: 10% korting

3e paard: 15% korting

Bij 4 of meer paarden: 20% korting op het totaal bedrag.

Reiskosten: 0,25 euro/km retour postcode 3065 - de fotolocatie

 

De prijs van de fotoreportage is inclusief 25,00 euro aan nabestellingen, vrijelijk te besteden aan fotoafdrukken of digitale foto's.

Andrea Zundermeijer - Latino

 

Houdt er rekening mee dat een fotoreportage meestal 1 à 2 uur per paard in beslag neemt, het ene paard laat zich eenmaal makkelijker fotograferen dan de ander.

 

Binnen 10 werkdagen na de fotoreportage ontvangt u een aparte inlogcode voor de VIP-Room om de selectie van uw reportagefoto's in alle rust te kunnen bekijken.

© 2015 Dinske Wijkhuizen Fotografie, All rights reserved. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen, of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van D. Wijkhuizen.

© 2015 Webdesign by Dinske Wijkhuizen